KANDIDATJA E MAZHORANCËS TAKOHET ME BANORË TË KOMUNËS RRETHINA. Mbeshtetja e fermereve nga bashkia dhe qeveria ne krijimin e koperimeve bujqesore ne menyre qe prodhimi bujqesor te jete ne cilesine dhe sasine e garantuar. Zgjidhja e çeshtjes se pronesise ne menyre qe te ndahet nje here e mire toka bujqesoire nga toka e ndertueshme dhe investimi i mbi 100 milione eurove ne mbare bashkine kane qene fokusi i takimit elektoral te kandidates se mazhorances Keti Bazhdari me banoret e komunes Rrethina.

Gjate fjalës se tij deputeti Namik Kopliku nuk nguroi te takoje kandidaten e koalicionit te djathte  Ndersa banoret e pranishem shprehen mbeshtetje per te arritur fitoren. Vete qytetaret u shprehen se mbeshtetja ndaj znj.Bazhdari gjate te gjithe kohes po vjen ne rritje pasi eshte alternativa me e mire per ti sjelle nje faqe te re Shkodres.  

Artikulli paraprakVOLTANA ADEMI, PREZANTON PROJEKT PROGRAMIN PËR BIZNESIN
Artikulli tjetërPROMOVIMI I LIQENIT DHE TURIZMI