KANDIDATJA BAZHDARI ËSHTË TAKUAR ME BANORË TË QYTETIT TË SHKODRËS. Krijimi i mundesive per ti ofruar qytetareve shanse te barabarta dhe shfrytezimi i te gjitha resurseve natyrore te Shkodres duke investuar fuqishem per nxitjen e zhvillimit ekonomik te te gjithe zones nga shkodra ne Velipoje ka qene fokusi i takimit te organizuar nga kandidatja per kryetare bashkie Keti Bazhdari me qytetaret e bllokut te banesave prane shkolles pyjore.

Ne kete takim Bazhdari i vuri theks shkeputjes nga politika e gabuar dhe konfliktuale ku nuk eshte ofruar as minimumi i trasparences. Nuk munguan sulmet ndaj kundershtarit duke gjykuar se shkodra eshte drejtuar gjinje nga te njejtit njerez. Qytetaret e pranishem dhane fjalne per mbeshtetje duke vleresuar kandidaten Bazhdari faktor bashkimi per administrim me shanse te barabarta.