KANDIDATJA E MAZHORANCËS TAKOHET ME BANORË TË ZONAVE NË SHKODËR. Kandidatja e majte per bashkine e shkodres Keti bazhdari ka garantuar banoret e lagjeve tek stacioni I trenit dhe Mark Lula nje nisje te shpejte dhe te pandalshme te procesit te legalizimeve ne zonat informale. Kandidatja Keti Bazhdari eshte pritur me shume entuziazem nga banoret tek stacioni i trenit.

Ata kane dhene mbeshtetje maksimale duke garantuar voten e tyre ne sherbim te ndryshimit te madh per Shkodren.   E njejta pritje i eshte rezervuar zonjes Bazhdari dhe ne lagjen Mark Lula. Banoret kane evidentuar problematikat e shumta qe ka kjo lagje prej me shume se dy dekadash ndersa kane dhene mbeshtetjen per kandidaten socialiste.

Artikulli paraprakTOPALLI: META PO FYEN E POSHTËRON SHKODRANËT
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI ME TË PËRNDJEKURIT “PËR SHKODRËN E SË ARDHMES”