KANDIDATJA E MAZHORANCËS TAKOHET ME BANORË TË ANËS SË MALIT DHE DOBRAÇIT. Ka ardhurt dita qe shkodra te mnos jete me shesh beteje konfliktesh politike por arene investimesh per ndryshime te medha. Kete mesazh ka dhene kandidatja per kryetare bashkie znj.Keti Bazhdari ne komune Ana e Malit me banoret nga Alimetajt,Velinajt e Dramoshi.

Ndersa ka vleresuar te domosdoshme nderhyrjen ne rrugen e qe i sherben ketij komuniteti, Bazhdari theksoi se zgjidhja e çështjes se pronësise do jete fillesa e punes per te realizuar shfrytezimin e reseurseve bujqesore ne menyren me te mire te mundshem sidomos sa I perket Ullishatve ne kete zone. Ndersa kryetari I koimunes Xhevat Mollaca garantoi mbeshtetje te plote. Nga Ana e Malit takimii rradhes i kandidates u zhvillua ne zonen e Dobracit ku banoret bashkebiseduan duke treguar nevojat emergjente te zones. Ndesa ne projketet e prezantuara per te pranishmit nga zonja Bazhdari nuk u harrua prezantimi I projektit te kompleksit sportive  qe eshte parashikuar te ndertohet pikërisht afer kësaj zone.