KANDIDATJA E MAZHORANCËS DEKLARON SE DO TË KETË NJË VËMENDJE TË VEÇANTË PËR BIZNESIN E VOGËL. Formalizimi I ekonomise, por ne menyre te vecante, krijimi I te gjitha kushteve per te zhvilluar biznesin e vogel ne Shkoder, jane pikat kryesore te programit por edhe inisiatives personale te kandidatjes se mazhorances Keti Bazhdari.

Sipas zonjes Bazhdari, ekonomia ne Shkoder nuk mund te qendroje ne kushtet e nje infromaliteti, dhe ne kushte teper te mjerueshme. Keti Bazhdari, duke njohur mire fushen e ekonomise, eshte njohur nga afer me problemet qe sot ka biznesi I vogel, e ne menyre te vecante, tregjet, te cilat nuk ngjajne aspak sit e tilla, por kane pamjen e nje zone te sapo dale nga lufta, dhe ne tilla kushte biznesi po kalon nje situatat e tij me te veshtira, megjithate tashme eshte nje shprese, duke besuar ne progamin e zonjes BAzhdari, per ti dhene drejtimin e duhur Shkodres.

Artikulli paraprakPOLICIA KONTROLLE ANTIKANABIS NË TRE NJËSI VENDORE
Artikulli tjetërMARINAJ, GARANTON BANORËT E LAGJES PALVAR