Koordinatori politik i Bindjes Demokratike për Qarkun Shkodër Tonin Uldedaj njëkohësh kryesues i listës së kandidatëve për deputet zhvilloi një takim me banorë të rajonit 3 dhe 4 në Shkodër duke i kërkuar atyre mbështetjen.