Delegacioni i BE-së po vëzhgon nga afër situatën situatën e përmbytjeve në Shqipëri sëbashku me Qeverinë shqiptare dhe Qendrën Evropiane të Përgjigjes ndaj Emergjencave.

Përmes një postimi në fb në faqen zyrtare, BE shpreh solidaritetin me të gjithë të prekurit nga moti i keq, duke shtuar se mbeten të gatshëm për t’ju ndihmuar dhe për t’ju gjendur pranë.