Beatrix i befasoi të gjithë dje me kërkesën e saj të papritur për të dalë nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Teksa ishte duke biseduar në oborrin e shtëpisë me Antonelën dhe Donaldin ajo u ka thënë se dëshiron të largohet. “Nuk jam mirë, thjesht s’po mundem ta duroj veten time, dua të shkoj në shtëpi”, tha Trixa.

Ndërkohë, sot Antonela e ka pyetur Donaldin nëse do dilte edhe ai me Beatrix dhe ai ka thënë ‘Po’ ma u menduar dy herë.

“Nëse del Trixa,a del dhe ti pas Trixës?,-e pyeti ajo.

“Po normale”,-u përgjigj Donaldi.