Kandidati i Partisë socialiste Benet Beci ka zhvilluar një takim më banorët në Njesinë Administrative Rrethina. Ata I shprehën Becit problematikat që ka kjo njesi të cilat, banorët thonë se janë të shumta.

Kandidati Beci tha se vihet re një disproporcion i investimeve në qendër të Shkodrës dhe në rrethina, Beci tha se duhet të barazojmë investimet që të jetë kudo I njejti standart jetese.

Artikulli paraprakSPAHIA: ME DREJTIMIN TONË LAMË GJURMË NË SHKODËR
Artikulli tjetër1 MAJI DITË PUSHIMI, QYTETARËT ZGJEDHIN SHIROKËN