Kam folur shumë gjatë fushatës, sot rradhën e kanë qytetarët. Është ditë e rëndësishme për Shkodrën, shpresoj të jetë e mbarë për të gjithë! Ftesa ime është për pjesëmarrje sa më të lartë dhe qytetari! Faleminderit shumë!

Artikulli paraprakSPAHIA: E SOTMJA NJË DITË E RËNDËSISHME SHPRESE PËR SHKODRËN DHE SHQIPËRINË
Artikulli tjetërPËRDITËSOHET PJESËMARRJA NË ZGJEDHJE, DERI NË 13 VOTUAN 23.2% E VOTUESVE