Ne Shiroke ka qene ndalesa e radhes e kandidatit per bashkine e Shkodres Benet Beci, ne takimet e tij me qytetaret. Beci thote se nga banoret e te gjitha moshave po merr motivim.

“N’Shirokë, mes banorëve të të gjitha moshave. Pozitivitet, dëshirë me kapë ritmin, me ecë, me e zhvillu qytetin, por dhe lodhje nga politika, nga fjalët, zhurma.. Nga banorët po marr motivim. Nuk ka gjë më shpërblyese. Ata po më tregojnë përditë që kushtet janë gati, njerëzit janë gati, na duhet veç me nisë punët që e kthejnë Shkodrën në një qendër projektesh, investimesh, mundësish zhvillimi. #shkodrapozitive #shkodraepara”