Mirëmëngjes! Mira Bimi është një nga emigrantët, që familjarisht kanë udhëtuar nga jashtë drejt Shkodrës këtë fundjavë. Përgjegjësia qytetare për të votuar i ka sjellë në qytetin që e mbajnë në zemër, pavarësisht se jetojnë larg. Falënderues dhe për secilin prej jush! #shkodraepara #shkodrapozitive

Artikulli paraprak43% TË SHPENZIMEVE TË BASHKIVE NGA BURIMET E VETA PËR PAGA; SHKODRA, TIRANA DHE KAMZA REKORD PUNËSIMESH
Artikulli tjetërBARDH SPAHIA: KËNAQËSI TA NISËSH DITËN MES FIGURAVE TË VLERËSUARA TË QYTETIT TONË