Kandidati I Partisë Socialiste për bashkinë Shkodër Benet Beci ka zhvilluar një takim me komunitetin e sportistëve në Shkodër, ndërsa është njohur nga afër me problematikat.
Kandidati Beci deklaroi se pas 14 majit, do të ketë më shumë investime dhe më shumë bashkëpunim për sportistët e të gjitha ekipeve.

Gjatë këtij takimi, kandidati I PS për bashkinë Shkodër Benet Beci shpalosi edhe disa pika të tjera të cilat lidhen me forcimin e klubeve sportive nga fondet e bashkisë.