Kryetari i partise me te re per zgjedhjet e 25 qershorit “LIBRA” , Ben Blushi ka qene sot i pranishem ne qytetin e Shkodres.

Blushi ka takuar qytetaret e Shkodres dhe ka kerkuar mbeshtetjen dhe voten e tyre per LIBRA-n ne zgjedhjet parlamentare.