Për të gjithë të interesuarit, kjo është intervista imë me Ylli Rakipin dhe analistët e ftuar prej tij në “Të paekspozuarit” në MCN. Faleminderit për vëmendjen!

Artikulli paraprakVUÇIÇ REAGON PAS MASAKRËS ME 8 TË VRARË: ISHTE SULM NDAJ GJITHË VENDIT, NE DO TA ÇARMATOSIM SERBINË
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET 5 MAJI “DITA E DËSHMORËVE”