Me studentët e Universitetit “Luigj Gurakuqi” dhe disa maturantë që votojnë për herë të parë në këtë garë lokale. Vota e të rinjve është shumë e rëndësishme, ndaj këtë të diel, ju ftoj të merrni pjesë në votime. Secili prej jush e zgjedh vetë të ardhmen e Shkodrës. #shkodraepara #shkodrapozitive

Artikulli paraprakBEN BLUSHI PROMOVON LIBRIN “41 SEKRETE”
Artikulli tjetërBECI ME INTELEKTUALËT: ZHVILLOJMË SHKODRËN