SISTEMIT SHËNDETËSOR NË VËND I MUNGOJNË 300 SPECIALISTË. Në ditën botërore të Mbulimit Shëndetësor Universal ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqja ka deklaruar se duhet të forcohet sistemi i references, si e vetmja mënyrë per të shmangur rradhët në dyert e spitaleve.

Beqja ka pranuar dhe mangesitë qe ka sistemi yne shendetësor per të mbuluar të gjithe territorin e vendit me specializantë, nderkohë që nuk kanë munguar edhe kritikat për korrektësinë në orarin e punës.Përfshirja e Mbulimit Universal Shëndetësor, synon të rrisë edhe shkallën e përgjegjësisë dhe llogaridhënien e mjekëve ndaj qytetarëve. Në këtë konferencë merrnin pjesë përfaqësues të zyrës së OBSH-së për Evropën, donator te sektorit të shëndetësisë dhe perfaqesues të bluzave të bardha.

Artikulli paraprakMAMOGRAFIA, BIE INTERESI
Artikulli tjetërSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS