BRAHAMI: NUK E PRANUAN KOMUNIZMIN, NDER DHE RESPEKT PËR ATA FIGURA.Komuna e Bërdicës ka nderuar me titullin “Qytetar Nderi” dy persona të cilët u pushkatuan nga regjimi i egër monist, Pjetër Loro Gjondrekaj dhe Pjetër Harap Gjondrekaj.

Ceremonia e dhënies së titujve u organizua në Komunën e Bërdicës.I pranishëm ishte edhe prifti i njohur dom Ernest Troshani.

Familjarët falenderuan për dhënien e titujve.Në fund për të gjithë të pranishmit u organizua edhe një kokteil. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/Ku6_76Jp-V4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMINISTRI VELIAJ VIZITON SHTËPINË PARASHKOLLORE
Artikulli tjetërFESTË PËR FËMIJËT E POLICËVE TË VRARË