Drejtuesi i mjetit tip ‘Benz GLE’ me targa angleze të personalizuara është identifikuar si Leon Simoni, 31 vjeç nga Shkodra. Ai po bënte drift në rrugët e Beratit kur mori para këmbësorët dhe i plagosi rëndë.