Ish kryeministri Sali Berisha e quajti ‘aeroporti i Habilajve” aeroportin e Vlorës sepse “po bëhet me një çmim 5-6 herë më të madh se aeroporti i Kukësit. Çdo shqiptar duhet ta dijë se çfarë është mbi 20 milionë shkon në xhepat e Edi Ramës dhe individëve të tjerë”

Sa i takon ekstradimit të Nezar Seitaj Berisha tha: Janë të ngërthyer në një skandal të paprecedentë. Edi Rama përzënë dhe ekstraduan me urdhër të Saimir Tahirit vetëm dy ditë pasi ai shprehu vullnetin për tu bërë dëshmitar i penduar dhe i mbrojtur i drejtësisë