Pas pushimit prej 5 minutash Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi i ka dhënë fjalën deputetit të PD-së Sali Berishës. Deputeti i PD-së nga foltorja akuzoi kryeministrin Rama se po tenton të bëhet kryeprokurorë

“Një deputeti i jepet fjala, një kyehorr, një fundërinë që do të bëhet prokuror fut gardën për të ndërprerë të drejtën e fjalës që e mora në përputhje me procedurën. Ky horr shpall luftë në parlament dhe të jetë i bindur që do ti qëndrojmë dhëmbë për dhemëbë kryepsiit të Shqipërisë, kryehorrit të Shqipërisë atij që kërkon të bëhet edhe kryeprokuror i Shqipërisë, – u shpreh Berisha.