Hartat e Hipotekes kane paskestesi dhe per kete ata do te zevendesohen nga hartat e Aluiznit pasi ata jane 100% te sigurta.

Ky fakt pranohet nga vete drejtori i Hipotekes Shkoder Shkelzen Berisha i cili ka theksuar se mos kordinimit i hartave mes ketyre institucioneve ka sjell mjaft problem tek qytetaret, por qe tashme pritet te marre zgjidhje njehere e mire. Drejtori Berisha thote se bashkepunimi mes ketyre dy institucioneve eshte I domosdoshem për të bërë të mundur marrjen sa më shpejt të certifikatës së pronësisë per qytetaret. Nga ana tjeter drejtori Berisha pranon se situate me hartografini e hipotekes eshte nje deshtim I trashguar nder vite gje qe ka sjell edhe sorollatjen e qytetareve pa gjetur nje zgjidhje definitive.

Artikulli paraprakÇAKO: POLICIA DO I RIKTHEHET VRASJEVE TË PAZBARDHURA NË SHKODËR
Artikulli tjetër1 % E POPULLSISË, ZOTËRON PASURI SA PJESA TJETËR