Ish-kryeministri Sali Berisha i entuziazmuar nga pjesmarrja e qytetarëve në protestën e thirrur nga opozita ka dhënë edhe shifrat e para.

Sipas tij “mbi 500 mije shqiptare ne funeralin e Rivdekjes!!” Protesta ka nisur në orën 12:00 dhe deri tani po vijon paqësisht me fjalimet e disa prej protestuesve në tribunën e ngritur përballë Kryeministrisë.