Teksa kanë protestuar për disa orë para Kuvendit, është mbyllur tubimi i opozitës. Fill pas fjalës së Berishës, deputetë, por edhe mbështetës të tij, janë larguar nga oborri i Kuvendit, ndërsa më pas iu drejtuan selisë blu.

Artikulli paraprakKUVENDI I HOQI IMUNITETIN DHE I HAPI RRUGË ARRESTIMIT TË TIJ, BERISHA: AKT ANTIKUSHTETUES, VENDIMI NDAJ MEJE, DO TË DËSHTOJË
Artikulli tjetërSTAR MARKETING – XHEDIS VRAKE