KRYETARI I BASHKISË VAU DEJËS MERR PJESË NË MESHËN SOLEMNE NË HAJMEL. Besimtaret e krishtere kane kremtuar festen e Shen Palit. Por ne menyre te vecante kjo feste eshte kremtuar ne zonen e Hajmelit, tashme pjese e Bashkise se Vau Dejesit. Dhjetra besimtare kane marre pjese ne meshen solemne te mbajtur nga famullitari I Hajmelit, nderkohe qe present ne kete meshe ka qene edhe kryetari I zgjedhur tashme I Bashkise Vau Dejes Zef Hila.

Ai ka uruar te gjithe besimtaret per kete feste, por nje mesazh te vecante ne kete feste ai ka percjelle per familjet ne nevoje. Festa e SHen Palit eshte nje nga datat e shenuara per besimtaret e krishtere ne zonen e Hajmelit dhe jo vetem. Cdo vit, data 29 Qershor, perkujtohet nga besimtaret e krishtere ne meshen e shenjte dhe ne mesazhin e paqes dhe te harmonise qe percjelle kjo date e shenuar.