PJESEMARRES: 1.FERID HAFIZI, 2.GJOVALIN CUNI, 3.FATMIRA LEKIQI, 4.LULZIME FATUSHA, 5.MIMOZA JUBICA, 6.SIDITE HALLUNI

[iframe width=”100%” height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/T7LLozs5_Eg?list=UUQy2nCxl7lsVv715_e1CCGQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS
Artikulli tjetërMBLIDHET KËSHILLI I BASHKISË SË SHKODRËS