Nje person ka rene ne ujerat e lumit Drin ndersa kalonte mbi uren e trenit ne Ishull Lezhe. Ai po levizte me biçiklete, kur ka levizur nje pllake duke bere qe drejtuesi i biçikletes te humbe kontrollin e saj e te perfundoje poshte ures. Ai ka merre disa plage dhe eshte nxjerre prej aty nga zjarrfikesit dhe me pas eshte derguar ne spitalin rajonal te lezhes nga ku mesohet se ndodhet nen kujdesin e bluzave te bardha jashte rrezikut per jeten.