Greqia ka regjistruar 599 raste të reja dhe 33 viktima nga COVID-19 në 24 orët e fundit.

277 raste ishin vetëm në rajonin kryesor të Atikës, nga të cilat 50 në Athinë. Ndërkohë Selaniku kishte më shumë raste se kryeqyteti, plot 69 raste.

Në krahasim me një ditë më parë, Greqia ka një rënie të rasteve ndërsa viktimat janë shtuar.