RROJI: MUND TË ULET DERI NË FUND TË VITIT, KUSH NUK PAGUAN DO NDËSHKOHET. Gjatë vitit 2014 në Shkodër 917 mosdeklarues të aktivitetit të tyre janë nga biznesi i vogël dhe 454 nga biznesi i madh.

Shifrat bëhen të ditura nga Brikela Rroji drejtore e shërbimit për tatimpaguesit në drejtorinë rajonale të tatimeve.Drejtorja Rroji i bën thirrje bizneseve që të bëjnë deklarimet në mënyrë vullnetare ose në të kundërt do të ketë masa ndëshkuese.Një ndryshim ka faqja e internetit ku në adresën e sistemit online nuk është më http por https dhe më pas pjesa tjetër www.tatime.gov.al

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/IBe86p2gIFg?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAMBASADORI I OSBE NË KOMUNËN BUSHAT
Artikulli tjetërARRESTOHET AUTORI I VRASJES