ALBUNESA: NUK DO TË KETË ASNJË TOLERIM PËR BIZNESET QË NUK SHLYEJNË DETYRIMET.

Drejtoria e Tatimeve ne Shkodër, ne kuadër te aksioneve te njepasnjeshme per licensimin e bizneseve dhe dhenien fund te informalitetit ka zbritur serish ne terren me inspektoret e saj per te kontrolluar te gjitha bizneset qe operojne ne qytetin e Shkodrës. Rruga kryesore pedonale pranë Bashkisë se Shkodrës por edhe pedonalja Kole Idromeno kane qene ne fokus te aksioneve te tatimoreve te Shkodres ne menyre qe ti jepet fund njehere e mire abuzimeve nga ana e bizneseve qe operojne ne qytetin e Shkodres. Sipas inspektoreve te Tatimeve ne Shkoder behet me dije se keto nuk jane aksione rutine por eshte nje pune e vazhdueshme e drejtorise se tatimeve per te zhdukur informalitetin ne bizneset qe operojne ne Shkoder. Sipas te dhenave nga Drejtoria e Tatimeve ne Shkoder behet me dije, se jane nje numer I konsiderueshme biznesesh te cilat nuk jane te pajisur me license per ushtrimin e aktivitetit te tyre ne qytetin e Shkodres, ndaj te cilave do te kete bllokime te biznesit dhe sekuestrimit te mallit qe tregtojne keto subjekte te palicensuara

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/pFX6eyK0fHQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]