Shkodra eshte jashte hartes se permbytjeve e megjithate ne zonat malore situate paraqitet problematike.

Thethi prej ditesh eshte i bllokuar ne aksin Boge –Qafe Thore si pasoje e rreshjeve te dendura te debores dhe infrastruktures se dobet. Arben Gjuraj nenkryetar i Bashkise Shkoder tha se situata eshte problematike teksa ajo cka ka bere Bashkia Shkoder eshte rivendosja e kontratave me firmat per nderhyrje aty ku eshte e mundur.

Ndersa i beri apel banoreve te tregohen te kujdesshem per te mos marre inciativa per kalimin e rruges qe mund te rezultojne te rrezikshme. Per 5 dite atje ka munguar energjia elektrike ndersa tashme vetem nje pjese e Dukagjinit furnizohet me energji. Vete gjuraj e ka konsideruar nje turp keto problematika qe shoqerojne thethin prej vitesh Ne rruga drejt Thethit eshte e amortizuar teresisht ndersa debora gjate dimrit e ben kete aks te pakalueshem.

Nen kryetari i Bashkise Shkoder Arben Gjuraj tha se ka ardhur koha qe kjo perle e natyres shqiptare te marre vemendjen e merituar nga shteti.