Është bllokuar një fugon me pasagjerë në rrugën e Dukagjinit dhe shkak dyshohet të jetë bërë rrëshqitja e gurëve .

” Në rrugën e Dukagjinit sipër gurit Mashs ka rrëshqitje dhe disa gur të mëdhej kanë bllokuar rrugën .
Disa udhëtarë , banorë të Dukagjinit janë të bllokuar prej shumë orësh pasi rruga është  e pakalueshme .
I bëjmë thirrje administratorit të Njësisë Administrative Shosh dhe kryetares së bashkisë Shkoder të bëjnë të mundur hapjen sa më të shpejtë të këtij aksi sepse janë një grup personash të izoluar në mes të maleve. ”

Artikulli paraprakRAMA VIZITË ZYRTARE NË VATIKAN, JA NGA KUSH SHOQËROHET
Artikulli tjetërEMRI/ AKSIDENT I RËNDË NË ITALI, VDES I RIU SHQIPTAR