Një gomone 7 metra e u sekuestrua nga Policia Kufitare në mëngjesin e të dielës në ujërat e Detit Jon në Vlorë.

Dy persona u arrestuan si posedues të saj, të cilët janë me inicialet E. Bushi dhe E. Belaj. Gomonia është zbuluar nga Qendra Operacionale Durrës, menjëherë sapo doli në në det të hapur.

Mjeti lundrues u dërgua në Triport, ndërsa vijojnë hetimet për aktivitetin e mjetit lundrues nëse është përdorur për veprimtari të paligjshme nga grupet kriminale të trafikut të drogës