Kreu i LIBRA, Ben Blushi po flet në Kuvend për protestën e opozitës:

Para shtatë vjetësh kishim një situatë të ngjashme në qendër të Tiranës.Tirana ishte bllokuar nga një çadër e konfliktit politik, nga tavolina ishte shtrirë në bulevard. Sot jemi kthyer në të shkuarën, është për tu lavdëruar aftësia perfekte që kanë dy partitë e vjetra të Shqipërisë për të imituar dhe përsëritur njëra tjetrën. Është e vetmja gjë që mund të bëjnë për së mbari.

Blushi në Kuvend: Paterica e LSI-së është natën me protestën, ditën kundër çadrës.