Edicioni I gjashte I ekspozites fotografike ne Shkoder, eshte permbyllur ne nje titull shume atraktiv dhe domethenes, per vete destinacionin dhe larmishmerine e percjelle.

Ne Shkoder jane shpallur edhe fituesit e kesaj ekspozite fotografike te cilet kane percvjelle realitetin nepermjet bojektivit ne Shkoder. Koordinatori i Qendres Koplping ne Shkoder, Dede Gazulli, eshte shprehur se kjo ekspozite eshte nje mundesi per te rinjte neser. E ftuar ne kete aktivitet, kryetarja e Bashkise se Shkodres Voltana Ademi, ka vleresuar kete inisitative, por ne menyre te vecante, krijimin e ankadit per blerjen e ketyre fotove, ku te ardhurat do te shkojne per shtepine e femijes shkollore nga 6-18 vjec ne Shkoder. Do te krijohet nje ambjent i vecante per libra, kompjuter dhe printer, te cilen do ta kene prane, femijet e shtepise se femijet 6-18 vjec ne Shkoder, kontributi i te gjitheve duhet mbeshtetur ne nje insitive sa humane dhe sociale

Artikulli paraprakRESHJET E SHIUT MBUSHIN RRUGICAT NË LAGJEN “MARK LULA”
Artikulli tjetërKUKËL, PËRKUJTOHET 149 VJETORI I LINDJES SË POETIT NDRE MJEDA