BOKSIERI SHQIPTAR FLORIAN MARKU TRIUMFON PËRBALLË RAMIREZ NË AIR ALBANIA

176

Florian Marku ka triumfuar sot në ringun e improvizuar në “Air Albania”.

Marku është shpallur fitues i ndeshjes  në ‘Air Albania’ përball kundërshtarit meksikanit Miguel Parra Ramirez.

Sakaq me mijëra qytetarë kanë qenë të pranishëm në stadiumin “Air Albania” dhe me miliona të tjerë e kanë ndjekur nga ekrani.