Një pjesë e madhe e Lepushës dhe Vermoshit janë edhe pa valë telefonike. Ata kanë ndërtuar disa kulla private dhe në rastet kur duan të flasin në telefon ndezin gjeneratorët.

Kërkesat nga turistët e huaj për të shkuar në Lepushë dhe Vermosh, dy zona që gjatë dimrit janë të preferuara për petkun e bardhë të borës që mbulon ato fshatra por jetesa në atë skaj malor të Shqipërisë ka një sakrificë të madhe nga ana e banorëve si shkak i mungesës së kushteve qoftë për ata vetë por edhe për turistët e huaj.

 

Artikulli paraprakLAJM I FUNDIT/ SPAK ARRESTON ISH-MINISTRIN E MJEDISIT
Artikulli tjetërSHKODËR, SOFRA E DUKAGJINIT NË TEATRIN “MIGJENI”