Kanë nisur edhe reshjet e para të borës për këtë dimër, ku në zonat juglindore, trashësia ka arritur deri në 30 cm.

Reshjet e borës në Korçë kanë vijuar gjatë gjithë natës, dhe në akset rrugore Korçë-Pogradec dhe Korçë-Kapshticë, trashësia arrin në 5 cm. Ndërsa në disa zona si Dardha, trashësia arrin në 30 cm. Aktualisht nuk flitet për vështirësi në qarkullimin rrugor.