TË FTUARIT E CILËSOJNË ALARMANTE GJENDJEN E SKUADRËS.Emisioni sportiv, “Star Sport”  është fokusuar tek situata aktuale e Vllaznisë duke u  ndalur konkretisht tek bordi i ri i Vllaznisë dhe çfarë pritet të bëjë ai për të miren e skuadrës.

Pikërisht për këtë i ftuar në studio ka qenë specialisti i futbollit Hysen Zmijani dhe trajneri i Ades, Kreshnik Krepi. Përveç Vllaznisë, “Star Sport” është ndalur dhe  në diskutime për ekipin kombëtar dhe ligën amtoree. Po “Star Sport” i ka kushtuar një rëndësi të veçantë ekipit të voljebollit të Vllaznisë, ku të ftuar kanë qenë volejbollistët Nikolin Qafarena dhe Atrid Miloti.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/sy9D_uxRD5o?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGUVERNATORI, RAMA NË PRESIDENCË
Artikulli tjetërMEDIAT KOSOVARE, VLLAZNIA KËRKON TRAJNNERIN MUNISHI