Deputeti demokrat Agron Shehaj dhe deputeti socialist Erjon Braçe janë përplasur në mbledhjen e komisionit të Ekonomisë që po mbahet paraditen e sotme.

Një punonjës i gardës ka ndërhyrë që të mos ketë përplasje fizike mes Braçes dhe Shehaj Më pas Agron Shehaj është larguar nga komisioni. Gjithashtu dhe deputetët e opozitës janë larguar.