Nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” , ish zëvendës kryeministri Erion Braçe ka reaguar për mashtrimet e bëra me anë të rrjetit Call Center, në Tiranë.

Ndërsa ka publikuar disa dokumente nëpërmjet të cilave ai evidenton mashtrimet që sipas tij janë bërë masive, thekson se ka ardhur koha për të dhënë llogari.

“AMF, SHISH, Policia, Drejtoria e Parandalimit të Pastrimit të Parave të Pista dhe të tjera agjenci të cituara në këto dokumente duhet të thonë tani çfarë kanë bërë”, shkruan ai.