Një shprehje e vjetër thotë “ku ka zë, nuk është pa gjë”. Thashethemet e fundit flasin për një romancë të re të …

Brad Pitt me Kate Hudson. Sipas mediave, Pitt dhe Hudson janë takuar disa herë fshehurazi. E gjitha kjo filloi, kur një burim nga rrethi i brendshëm i aktorit tha se Brad dhe Kate, javët e fundit duken shumë të afërt me njërit tjetrin dhe kanë zhvilluar disa takime të fshehta. Ndoshta Brad kërkon të harrojë divorcin nga Angelina Jolie.