Pavarësisht spekulimeve të shumta, burime pranë çiftit Bradley Cooper dhe Irina Shayk thonë se ata janë bashkë, por vetëm puna e modeles i ka detyruar të qëndrojnë në distancë.

Bradley Cooper dhe Irina Shayk po përgatiten të kalojnë mbrëmjen e Krishtlindjes së bashku dhe se nuk ka pasur asnjë krisje përgjatë gjithë këtyre muajve. Të njëjtat burime shtojnë se ata po planifikojnë pushime të gjata pranë njëri–tjetrit që prej mesit të këtij muaji.