REAGON KRYETARI I KOMUNËS: PD KËRKON QË TË NXISË PROBLEME NË FUSHATË. Kryekomunari i Bërdicës Besnik Brahimi shprehet se as PD dhe askush tjetër nuk do mund të nxisë probleme gjatë fushatës elektorale.

Partia Demokratike akuzoi ditë më parë duke publikuar edhe fotot në këtë godinë në Bërdicë por duket se pas rikonstruksionit të shkollës së re ai mjedis nuk shfrytëzohet më për të bërë mësim.