INVESTIM PREJ 73. MLN LEKË I BASHKISË, LUKA I PRANISHËM .Kjo është pamja e mëparshme e mjedisit sportive në shkollën 9-vjeçare “Branko Kadia”.

Tashmë pellgjet e ujit dhe balta janë eleminuar sepse Bashkia e Shkodrës ka mundësuar ndërtimin e një fushe të re sportive të mbyllur. Për të parë përfundimin e punimeve i pranishëm ishte kryetari i Bashkisë Shkodër Lorenc Luka.“Branko Kadia” është një nga shkollat e pakta që ka fatin të ketë një mjedis të tillë sportive për nxënësit sepse shumë shkolla të tjera palestrat i kanë të amortizuara.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/0Ob8jZdyHB0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakZORBA: FUNDVITI ME NGJARJE KULTURORE
Artikulli tjetërPUKË, 5 PUNONJËS TË OSHEE DEBITOR