Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, ka reaguar sot ndaj qëndrimit të Britanisë për të ndërmarrë një aksion të rëndësishëm ndaj politikanëve shqiptarë të lidhur me krimin dhe korrupsionin.

Përmes një statusi më faqen e saj në Twitter, ambasadorja amerikane shkruan se “Ne e mirëpresim këtë aksion të rëndësishëm të Britanisë së Madhe. Ata që kanë abuzuar me besimin e publikut për të pasuruar veten dhe për të shtrembëruar sundimin e ligjit – me fjalë të tjera, ata që janë angazhuar në korrupsioni dhe demokracia e minuar – duhet të përballet me drejtësinë. Askush nuk është mbi ligjin”.