Rusia ka humbur afër 50.000 ushtarë të cilët i janë vrarë ose plagosur gjatë pushtimit të Ukrainës dhe afër 1.700 tanke i janë shkatërruar, tha kreu i forcave të armatosura të Britanisë.

Por, admirali Tony Radakin, i tha BBC-së më 17 korrik se çdo spekulim se humbjet mund të rrëzojnë Qeverinë e presidentit rus, Vladimir Putin, janë thjesht “dëshirë”.

“Mendoj se disa nga komentet se ai nuk është mirë ose dikush me të vërtetë do ta vrasë atë ose do ta largojë nga pushteti, janë thjesht dëshirë”, tha ai duke iu referuar Putinit.