KALAJA: JEMI PËRBALLË NJË QEVERIE REVANSHISTE NDAJ EKONOMISË
Bashkimi I sindikatave dega Shkoder ka zhvilluar konferencen e 6 te saj. Ne prezence te anetareve te kesaj sindikate dhe kryetarit te sindikates se pavarur te Shqiperise Gezim Kalaja, anetaret e saj kane zgjedhur serish ne krye te deges se shkodres, te vetmin kandidat Albert Tuken.

Gjate fjales se tij, Tukaj u ndal tek ajo cfare eshte bere por edhe tek marreveshjet e arritura me punedhenesit Kryetari I bashkimit te sindiakateve te pavarura te sHqiperise, Gezim Kalaja, gjate fjales se tij u shpreh se kjo sindikate, eshte perballe nje qeverie revanshiste ndaj ekonomise.Bashkimi I sindikatave ne Shkoder ka qene shpesh here ne krye te reagimeve qytetare, ndaj problematikave te punetoreve ne Shkoder duke kerkuar me ngulm ndaj ndermarrjeve private ne Shkoder qe te zbatohet kodi I punes si e drejte themelore e cdo punonjesi te republikes se Shqiperise.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”300″ src=”//www.youtube.com/embed/3snzRdnYhSA?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVELIPOJA, KËTË VIT MË PAK TURISTË
Artikulli tjetërTRAFIKU I RËNDUAR, KRYEFJALA E SEZONIT