Bashkimi I Sindikatave ne Shkoder, ka zhvilluar protesten e radhes ne Shkoder, kunder varferise, kunder reformave te qeverise dhe kunder situates social ekonomike qe ka perfshire jo vetem kete qytet por mbare vendin.

I pranishem ne kete proteste ka qene edhe Kryetari I BSPSH, Gezim Kalaja, I cili mbeshteti jo vetem protestat por deklaroi se BSPSH, nuk bie dakort me reformat e qeverise te cilat po varferojne shqiptaret. Protestuesit, me pankarta ne duar, kuander varferise, shkarkimeve nga puna, situates social ekonomike, kane pershkuar rrugen kryesore te qytetit te Shkodres duke dhene mesazhe kunder reformave ekonomike te cilat sipas tyre I kane bere shkodranet me te varfer.

Artikulli paraprakERDHI DHJETORI, DHE TASHME “SHKODRA N’FEST”
Artikulli tjetërARRESTOHET EFEKTIVI I POLICISË, LEJOI PRERJEN E PYJEVE