KËNGËTARI I NJOHUR URON TË GJITHË BESIMTARËT MUSLIMANË. Tradita vazhdon, dhe kengetari I njohur Bujar Qamili, ka shtruar yftare per besimtaret muslimanw. Ai ka deklaruar se shtrimi I yftareve, eshte nje mesazh qe percjellet per nje shenje harmonie, bagtie dhe solidariteti per te gjithe besimtaret nderkohe qe ai ka uruar edhe besimtaret per muajin e madherueshem te ramazanit dhe per festen e Bajramit.

Muaji I madherueshem I ramazanit, eshte muaji I paqes, tolarances dhe harmonise mes njerezve dhe si I tille sherben per bashkepunimin mes njerezve por shpesh here per te percjelle edhe mesazhe tolerance dhe solidariteti